Dr. Illés Veronika

Dr. Illés Veronika Tanácsadó

Dr. Illés Veronika vagyok, vállalkozó családban nőttem fel, így a szüleim, mindinkább Édesapám igyekezett pénzügyi tudatosságra nevelni, ezért viszonylag korán, iskolai oktatás keretében is tudást szereztem pénzügyi ismeretekből, noha akkor még nem is gondoltam, milyen lényeges tudás birtokában vagyok. Majd az élet úgy írta, hogy tapasztalást szerezzek arról, mi szerint tudom a gyakorlatba átültetni tudásom kényszerhelyzetből, azóta hitvallásomnak tartom a pénzügyi tudatosságra való nevelést, illetve hogy megtaláljam ügyfeleimnek azt a lehető legjobb megoldást, mellyel tudatosan fel tudnak építeni egy olyan anyagi biztonságot és védelmet, mely megalapozza a minőségi és nyugodt élet megteremtését a jövőben. Jogászként pedig a jogi ismereteimmel is szeretném segíteni ügyfeleim, illetve biztosítási szakjogász hallgatóként célom a legmagasabb szintű tudás biztosítása ügyfeleim számára a biztosítási szakterület mellett a jogvédelem területén is.

Legfőbb célom

Ügyfeleimnek útmutatás a pénzügyi tudatosság irányába a legmagasabb szintű tudás birtokában

Motivációm

Minőségi élet megteremtése/fenntartása tudatosan

Ami fontos nekem

Szakmaiság, megbízhatóság, élethosszig tartó partnerség ügyfeleimmel

Hobbi

Keleti kultúra, egzotikus tájak felfedezése, kerékpározás és Párizs télen-nyáron-ősszel és tavasszal

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások – gyermekjövő program
  • Befektetések – vagyonképzés
  • Élet-, egészség- és balesetvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Rita Kornélia Gombos

2022. July 19.

(A Google fordítása) Teljesen profi előadást kaptam a lehetőségekről. Veronika kedves, hozzáértő és lelkes a munkájában. (Eredeti) I received absolutely professional presentation about the possibilities. Veronika is kind, competent and enthusiastic in her job.

Ibolya Batizi-Pócsi

2022. July 18.

A tanácsadóm érthetően elmondott mindent, köszönöm a részletes magyarázatokat.

Lakatos Imre Róbert

2022. July 11.

Veronika és Áron nagyon komoly szakmai tudásról tettek tanúbizonyságot. Külön kiemelem Veronika ügyfélközpontúságát, kedvességét a szakmai tudása mellett. Nyugodt szívvel ajánlom!

Ákos Szegedi

2022. May 04.

Nyugdíj biztosítást kerestem az interneten, hogy valamivel kiegészítsem a majdani nyugdíjamat. A Grantist dobta fel az elsők között a kereső. Jelentkeztem és vártam a visszahívást. Dr. Illés Veronika vette fel velem a kapcsolatot. Nagyon kedves, figyelmes tanácsadó. Részletesen tájékoztatott a lehetőségekről. Átbeszéltünk mindent, elkészítette a szerződést és megkötöttük. Köszönöm Veronika! Köszönöm Grantis!

Sajo Szilvi

2022. May 02.

Az interneten találtam rá a Grantis Hungary Zrt-re. Dr. Illés Veronika vette fel velem a kapcsolatot és a későbbiekben is Ő bonyolította le egy Úr társaságában a videó konferenciáinkat. Maximális udvariasság, kedvesség, türelem, érezhető szakértelem!!!

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem