Czirkos Balázs

Czirkos Balázs Tanácsadó

Czirkos Balázs vagyok, két gyermek büszke apukája, közgazdász. Közel 33 évig versenyszerűen kosárlabdáztam. Az ott tanult kitartás, elszántság jellemzi a munkámat. 2012-től vagyok pénzügyi tanácsadó. Nagyon szeretem a szakmámat, ez a hivatásom. A legnagyobb elismerés számomra, hogy az ügyfeleim megbíznak tapasztalatomban, segítőkészségemben. Elkötelezetten dolgozom azon, hogy a számukra leginkább megfelelő megoldásokat találjam meg.

Legfőbb célom

A folyamatos tanulás, fejlődés

Motivációm

A családom

Ami a legfontosabb nekem

A gyermekeim

Hobbi

Kosárlabda

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Edit Varga

2022. September 06.

Czirkos Balázs Péter vette fel velem a kapcsolatot. Felvázolta a igényeimnek megfelelő lehetőségeket, segített eligazodni a biztosítók kínálatában. Korrekt módon és gyorsan sikerült megkötnöm a nyugdíjbiztosításom.

Gábriel Vass

2022. August 25.

Googleös kereséssel futottam bele a Grantisba, mert mindig is úgy gondoltam, hogy egy független taácsadó cég jobban segíthet átlátni a piaci lehetőségeket. Nem családtam sem bennük, sem Czirkos Balázs Péterben aki nagyban megkönnyítette a választásomat. Alapvetően mindennel elégedett vagyok. Bátran ajánlom mindenki másnak is!

Róbert Balassa

2022. July 19.

Czirkos Balázs Péter reagált a Grantisnak küldött megkeresésemre - gyorsan. Alaposan felkészült, kommunikatív munkatárs. Odafigyel, érdeklődő, meggyőző, és egyszer sem éreztem túl rámenősnek, tolakodónak a kapcsolattartás alatt. Bár nem terveztem, Grantis-ügyfél lettem, az munkájának köszönhetően.

László Szabó

2022. April 08.

A Grantis tanácsadói oldallal az interneten találkoztam.Rövid időn belül felvette velem a kapcsolatot Czirkos Balázs Péter!Ezután tájékoztatott az általam keresett termékekről,és felkészültségének és segítőkészségének köszönhetően,már a nyugdíjbiztosítási szerződésemet is megkötöttük.

Veres Anna Mária

2022. March 04.

Interneten egy hirdetésben láttam, hogy a Grantis összehasonlításokat végez, és különböző alternatívákat ajánl biztosításokkal kapcsolatban. Nyugdíjbiztosítással, illetve nyugdíj-előtakarékossággal kapcsolatban szerettem volna tájékozódni a különböző biztosítók ajánlatai között. Czirkos Balázs Péter vette fel velem a kapcsolatot. Minden felmerülő kérdésemre részletes, gyors és alapos választ kaptam. Nagyon figyelmes, lelkiismeretes ügyintézésben és hasznos tanácsokban részesültem. Czirkos Balázs szakértelemmel és türelemmel kereste a számomra legmegfelelőbb megoldást. Nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom őt és a céget is.

Attila Hajdú

2022. February 12.

Czirkos Balázs Péter tanácsadó nagyon kedves előzékeny,és valóban nem rámenős, volt időm és lehetőségem dönteni.Minden nagyon oké volt

Anna Peleskey

2022. February 08.

Nyugdíjcélú megtakarítást szerettem volna találni, így jutottam el a Grantis-hoz. Czirkos Balázs Péter vette fel velem a kapcsolatot, aki segített kiválasztani a számomra legmegfelelőbb megtakarítási formát. Szakmailag maximálisan felkészült emellett rendkívül segítőkész volt, az egész ügyintézés pedig gördülékenyen ment. Köszönöm szépen!!! (Translated by Google) I wanted to find savings for retirement, so I got to Grantis. Balázs Péter Czirkos contacted me, who helped me choose the most suitable form of saving for me. He was also extremely professional and extremely helpful, and the whole administration went smoothly. Thank you very much!!!

Erika Szabó

2022. January 21.

Czirkos Balázs az ügyintézőm. Nagyon kedves, profi, hozzzáértő.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1734 vélemény alapján )

Megnézem