Cseh László

Tanácsadó

Cseh László vagyok, vagyon kiépítési specialista. Mottóm a következő: “Csináld azt amit szeretsz és soha többé nem kell dolgoznod.” A munkám egyben az egyik hobbim is. Hitvallásom, hogy az emberek egy független, de őszinte, elismert szakértőt keresnek és nem ügyintézőket. Szeretnék a tudatos élettervezés területén áttörést elérni és kimagasló eredményeket produkálni ügyfeleim körében. Bizonyított, hogy az átlátható célok biztonságos, gyors eredményekhez vezetnek és ez a legjövedelmezőbb befektetés a világon. Ezen az úton vezetem végig a magyar családokat. Szeretek nap mint nap új embereket megismerni majd érthetően, egyszerűen bemutatni a megoldandó feladatod, azután a leghatékonyabb megoldás irányába együtt elindulni. Sikeres a napom,amikor egy ügyfelem fellélegezhet és megszabadul az eddig nyomasztó problémájától. Minden újabb elégedett partner egy kis győzelem számomra! 

Amire büszke vagyok

Családomra, illetve arra, hogy már több mint 1000 ügyfél pénzügyeit menedzselhetem

Hobbi

A kűzdősportok és az állatvédelem

Legfőbb célom

Többlet érték ajándékozása ügyfeleimnek

Ami fontos nekem

Sport, harmónia megteremtése a munkában és a családban

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíj célú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermek célú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Sajtómegjelenéseim

  • M1 Család’19: Gyerekek a Grantis irodájában
  • M1 Híradó: “Vállvetve apával” akció a Grantisnál
  • BAON: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

Ügyfeleim így gondolnak rám

Hun Feyd
Hun Feyd ★★★★★

Cseh Lászlóval körülbelül 2-3 éve ismerkedtem meg. Korábban más cégekkel kapcsolatban voltak szakmai kételyeim, illetve olyan érzésem, hogy csak termékeket akarnak nekem eladni. Lászlóval meg tudom beszélni a dilemmáimat, a lehetőségeket és segít a hosszabb távú tervezésben. (Translated by Google) I met László Cseh about 2-3 years ago. Previously, I had some professional doubts about other companies, or a feeling that they only wanted to sell products to me. With László I can talk about my dilemmas, opportunities and help in longer-term planning.

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.