Cseh László

Vezető tanácsadó
Cseh László vagyok, vagyon kiépítési specialista. Mottóm a következő: “Csináld azt amit szeretsz és soha többé nem kell dolgoznod.” A munkám egyben az egyik hobbim is. Hitvallásom, hogy az emberek egy független, de őszinte, elismert szakértőt keresnek és nem ügyintézőket. Szeretnék a tudatos élettervezés területén áttörést elérni és kimagasló eredményeket produkálni ügyfeleim körében. Bizonyított, hogy az átlátható célok biztonságos, gyors eredményekhez vezetnek és ez a legjövedelmezőbb befektetés a világon. Ezen az úton vezetem végig a magyar családokat. Szeretek nap mint nap új embereket megismerni majd érthetően, egyszerűen bemutatni a megoldandó feladatod, azután a leghatékonyabb megoldás irányába együtt elindulni. Sikeres a napom,amikor egy ügyfelem fellélegezhet és megszabadul az eddig nyomasztó problémájától. Minden újabb elégedett partner egy kis győzelem számomra! 
Amire büszke vagyok Családomra, illetve arra, hogy már több mint 1000 ügyfél pénzügyeit menedzselhetem
Hobbi A kűzdősportok és az állatvédelem
Legfőbb célom Többlet érték ajándékozása ügyfeleimnek
Ami fontos nekem Sport, harmónia megteremtése a munkában és a családban

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíj célú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermek célú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Krisztián Puhalák
Krisztián Puhalák
17napja
Melinda Uhrin
Melinda Uhrin
26napja
Ottilia Fábián
Ottilia Fábián
1 hónapja
Nagyon kedves, intelligens tanácsadót ismertem meg. Segítőkész, az álltam kérdezett dolgokra érthetően válaszolt. Mindent elmagyarázott nem maradtak megválaszolatlan kérdések. A legjobbat hozta össze nekem. Nem rámenős, mindenkinek csak ajánlani tudom. Keressétek bátran. Szuper tanácsadó.
Dávid Keresztes
Dávid Keresztes
1 hónapja
Egy hirdetésen keresztül találtam a Grantisra, az online bemutatkozójuk átlátható és struktúrált volt, így megkeresést kértem tőlük. Cseh László tanácsadóval közel 2 éve dolgozunk együtt, rendelkezik a szükséges iparági ismeretekkel, megbízható. Külön kiemelném, hogy nagyon rugalmas az ügyintézés vele, minden digitális csatornán le tudjuk kommunkálni az ügyeket.
Ilona Búzás
Ilona Búzás
1 hónapja
Napjainkban az öngondoskodás is egyre inkább fontos részévé válik az életünknek. Ennek kapcsán, a testvérem révén találkoztam Cseh László tanácsadóval, aki segített abban, hogy számomra kedvező, valamint anyagilag is viselhető nyugdíj biztosítást tudjak kötni. Érthető, nagyon segítőkész, lényegre törő volt. Köszönöm szépen családom és a magam nevében is!Üdvözlettel, Ilona
József Pintér
József Pintér
1 hónapja
Szimpatikus fiatalembert ismertünk meg Cseh László személyében,ami nekem tetszik benne nem erőszakos,elmondja hogy milyen új lehetőségek vannak de ha mi azt mondjuk hogy ezt kihagynánk vagy térjünk rá vissza később nem erőlteti.Naprakész az ügyeinkkel kapcsolatban
Balogh Zoltánné
Balogh Zoltánné
1 hónapja
Nyugdíj előtakarékosság miatt kerestem a számora legjobb lehetőséget. Cseh László segített megtalálni a megfelelő nyugdíjbiztosítási formát. Széleskörű tájékozottsága, segítőkészsége és kommunikációja miatt mindenkinek csak ajánlani tudom.
Erika Takácsné
Erika Takácsné
1 hónapja
Életbiztosítással kapcsolatosan keresett meg Cseh László tanácsadó, akivel már több éve tartjuk a kapcsolatot. Minden helyzetben az én érdekeimet nézi, nem tolakodó, részletesen érthetően tájékoztat, kérdéseimmel fordulhatok hozzá bármikor.
István Virágh
István Virágh
1 hónapja
Nyugdíj célú megtakarításokkal és kockázati biztosításokkal kapcsolatos kérdésekkel kerestem fel önöket, ahol Cseh Lászlótól kaptam egy minden kérdésemre választ adó, rendkívül korrekt tájékoztatást. Nagyon szimpatikus, hogy nem rábeszélni akart, hanem a lehetőségeket elemezve ismertette a termékeit.
Andrea Fehérváry
Andrea Fehérváry
2 hónapja
Cseh László minden kérdésünkre egyértelmű és készséges választ adott. Professzionális hozzáértés, barátságos stílusban.
Agota Tompasz
Agota Tompasz
2 hónapja
Nyugdíj biztosítást szerettem volna kötni.Ehhez kértem a cég segítségét.Cseh Lászlót kaptam személyes tanácsadómnak. Nagyon segítőkész volt,minden kérdésemre korrekt pontos választ kaptam.Nagyon hamar eljutottunk a szerződés kötésig.Minden segítséget megkaptam ahhoz , hogy a lehető legjobb döntést hozzam meg.
Alexandra V.Szitár
Alexandra V.Szitár
4 hónapja
Nyugdíjbiztosítás miatt kerestük fel a Grantis Hungary Zrt oldalát. Másnap már fel is hívott Cseh László tanácsadó, és mindent elmondott részletesen. Mint kiderült sokkal több mindenben tud segíteni, mint amire számítottunk. Nyugdíjbiztosításon kívül befektetésekben, lakásbiztosításban és egészségpénztárban is segíteni tudott.
Tibor Tóth
Tibor Tóth
4 hónapja
Minden nagyon flottul és gyorsan megtörtént.A ewblapon történőmegkersésemrem még aznap reagáltak ,következő munkanapon már a helyi tanáécsadó Cseh László is felhívott és egyeztettük a dolgogat.Ajánlom szívesen mindenkinek
Katica Péli
Katica Péli
5 hónapja
(Translated by Google) We have known each other with Laci for a couple of years. I never thought I might choose another financial advisor. He was always helpful and I could turn to him with any problems he provided me with a solution as soon as possible. Your professional knowledge is exemplary! Thanks Laci: D (Original) Pár éve ismerjük egymást Lacival.Sosem gondoltam arra,hogy esetleg más pénzügyi tanácsadót választanék. Mindig segítőkész volt, és bármilyen problémával fordulhattam hozzá,a lehető leghamarabb megoldást biztosított számomra. Példaértékű a szakmai tudása! Köszi Laci :D
Csaba Bukta
Csaba Bukta
6 hónapja
(Translated by Google) Thank you Grantis for your professional knowledge and attitude. Special thanks to LÁSZLÓ CZECH, who made a significant contribution to the optimization of my finances with his advice and the recommendation of the service providers that best meet my needs. (Original) Köszönöm a Grantis professzionális tudását és hozzáállását. Külön köszönet CSEH LÁSZLÓNAK, aki tanácsaival, az igényeimnek legjobban megfelelő szolgáltatók ajánlásával jelentősen hozzájárult pénzügyeim optimalizálásához.
Bernadett Kotán
Bernadett Kotán
7 hónapja
(Translated by Google) Their colleague László Cseh is always enthusiastic about the current issues concerning finances, financially interesting changes for our families, and possibly changes that help our finances. He has very up-to-date knowledge and has always been flexible about dates. (Original) Munkatársuk Cseh László mindig lelkesen tájékoztat a pénzügyeket érintő aktualitásokról, a családunknak anyagi szempontból érdekes, esetleg a mi pénzügyeinket segítő változásokról. Nagyon napra kész tudással rendelkezik, és mindig rugalmas volt az időpontokat illetően.
Bernadett Svicz
Bernadett Svicz
8 hónapja
(Translated by Google) I have a very positive experience with Gratis Hungary Zrt. Helpful, it was friendly I could trickle at any time if I had a question. (Original) Nagyon pozitiv tapasztalatom van a Gratis Hungary Zrt vel kulon megemlitenem Cseh Laszlot , aki segitett kivalasztani -innen Angliabol is- a megfelelo biztositast, amivel batran nezhetek as idoskorom fele. Segitokesz, baratsagos volt barmikor csoroghettem, ha kerdesem volt.
Ildikó Buzás
Ildikó Buzás
9 hónapja
(Translated by Google) After extensive and professional information from László Cseh, I received accurate and quick answers to my questions. Thanks (Original) Cseh Lászlótól széleskörű és profi tájékoztatás után pontos és gyors válaszokat kaptam a kérdéseimre. Köszönöm
case1990ko
case1990ko
10 hónapja
(Translated by Google) Professional, accurate, fast and administration. I am very pleased with the work of László Cseh consultant. health insurance I ended with His help, I am fully satisfied with the work. It was very helpful, detailed information in terms of the tenders. I can only recommend. (Original) Szakszerű, precíz, és gyors ügyintézés. Nagyon elégedett vagyok Cseh László tanácsadó munkájával. Egészségbiztosítást kötöttem az Ő segítségével, maximálisan elégedett vagyok a munkájával. Nagyon segítőkész volt, részletes tájékoztatás az ajánlatok terén is. Csak ajánlani tudom.
Eszter Makovinyi
Eszter Makovinyi
10 hónapja
(Translated by Google) László Cseh is a well-prepared, friendly, punctual agent! I recommend to everyone! (Original) Cseh László jól felkészült, barátságos, pontos ügynök! Mindenkinek ajánlom!

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Cseh László telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!