Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Cseh László

Tanácsadó
Cseh László vagyok, vagyon kiépítési specialista. Mottóm a következő: “Csináld azt amit szeretsz és soha többé nem kell dolgoznod.” A munkám egyben az egyik hobbim is. Hitvallásom, hogy az emberek egy független, de őszinte, elismert szakértőt keresnek és nem ügyintézőket. Szeretnék a tudatos élettervezés területén áttörést elérni és kimagasló eredményeket produkálni ügyfeleim körében. Bizonyított, hogy az átlátható célok biztonságos, gyors eredményekhez vezetnek és ez a legjövedelmezőbb befektetés a világon. Ezen az úton vezetem végig a magyar családokat. Szeretek nap mint nap új embereket megismerni majd érthetően, egyszerűen bemutatni a megoldandó feladatod, azután a leghatékonyabb megoldás irányába együtt elindulni. Sikeres a napom,amikor egy ügyfelem fellélegezhet és megszabadul az eddig nyomasztó problémájától. Minden újabb elégedett partner egy kis győzelem számomra! 
Amire büszke vagyok Családomra, illetve arra, hogy már több mint 1000 ügyfél pénzügyeit menedzselhetem
Hobbi A kűzdősportok és az állatvédelem
Legfőbb célom Többlet érték ajándékozása ügyfeleimnek
Ami fontos nekem Sport, harmónia megteremtése a munkában és a családban

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíj célú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermek célú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Roland Alföldi
Roland Alföldi
5 hónapja
Cseh László kiváló szakember kedves segítőkész csak ajánlani tudom mindenkinek 😉 (Translated by Google) László Cseh excellent specialist kind helpful I can only recommend to everyone 😉
Aniko Nagy
Aniko Nagy
6 hónapja
4 éve tanácsadóm Cseh László, egy kollégám ajánlotta,aki szintén elégedett volt és azóta is hasznos tanácsokkal lát el. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. (Translated by Google) My consultant László Cseh was recommended by my colleague 4 years ago, who was also satisfied and has been providing useful advice ever since. I recommend it to everyone with a calm heart.
Hun Feyd
Hun Feyd
9 hónapja
Cseh Lászlóval körülbelül 2-3 éve ismerkedtem meg. Korábban más cégekkel kapcsolatban voltak szakmai kételyeim, illetve olyan érzésem, hogy csak termékeket akarnak nekem eladni. Lászlóval meg tudom beszélni a dilemmáimat, a lehetőségeket és segít a hosszabb távú tervezésben. (Translated by Google) I met László Cseh about 2-3 years ago. Previously, I had some professional doubts about other companies, or a feeling that they only wanted to sell products to me. With László I can talk about my dilemmas, opportunities and help in longer-term planning.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Cseh László telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!