Annus István

Annus István Tanácsadó

Annus István vagyok, pénzügyi szakértő, aki korai éveiben ráébredt, hogy minden ember a saját történetének főszereplője. Mélyen hiszek abban, hogy a pénzügy a legmagasztosabb terület, ahol a velem partnerségben lévő személyek életét az általuk megálmodott irányba tudom terelni. Személyes indíttatásom 10 éves koromig vezethető vissza, amikor is megváltozott anyagi körülmények miatt édesanyámmal havi költségvetéseket számoltunk és minden forintot bölcsen kellett elhelyeznünk. Ez alapjaiban határozta meg gondolkodásomat, érdeklődésemet a tervezés és precizitás fontosságáról az emberek személyes pénzügyeiben. Arra tettem fel az életem, hogy olyan fontos szereplő legyek mások életében, aki miatt úgy tudják megélni a saját jövőjüket, ahogy mindig is titkon vágytak rá. Ezt az elhatározásomat a Grantis képes volt üres ígéretekből valósággá formálni más cégekkel ellentétben. Boldogsággal és büszkeséggel tölt el, hogy ilyen kiváló szakemberekkel együtt nevezhetem magam független tanácsadónak.

Legfőbb célom

A legképzettebb szakértők közé tartozni

Motivációm

"A világegyetem nem atomokból, hanem történetekből áll." M. Rukeyser

Amire büszke vagyok

Gimnáziumokban többszörösen felkért pénzügyi tudatosság oktató

Ami fontos nekem

Átlátható és tervezhető pénzügyi tanácsadás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítás
  • Privátbanki szolgáltatás
  • Élet- és baleseti védelem
  • Vagyongyarapítás

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Tamás Bartók

2022. June 03.

Nyugdíj előtakarékossági szándékkal kerestem a Grantis Hungary Zrt-t. Annus István üzletkötő vette fel velem a kapcsolatot. Minden kérdésemre részletes, alapos tájékoztatást adott. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Keressék bizalommal!

Andrea Kovács

2022. February 25.

Nyugdíj programmal kapcsolatban kértem segítséget egy internetes felületen és Annus István tanácsadó lépett velem kapcsolatba. Ő teljes részletességgel bemutatta a különböző programokat és segített a megfelelőt kiválasztani. További befektetési tanácsadás céljából folytatjuk az együttműködést, Istvánt ajánlom mindenkinek, aki szeretné a piacon szereplő termékeket jobban megismerni!

Ádám Seres

2022. January 03.

Eddig meg vagyok elégedve.

Zsolt Galambos

2021. December 22.

Andrea Hajnal

2021. December 16.

Boldizsár Endre

2021. December 06.

Nyugdíj-előtakarékosság kötéssel kapcsolatos kérdésekkel kerestem fel a Grantist. Annus István vette fel velem a kapcsolatot. Minden paraméterében professzionális, az ügyfél érdekeit maximálisan szem előtt tartó szakembert ismerhettem meg a személyébe. Kérdéseimre körültekintő, minden előnyt és kockázatot pontosan bemutató válaszokat kaptam. Nagyon elégedett vagyok a munkájával csak ajánlani tudom.

Attila Bácsi

2021. November 17.

Nyugdíjmegtakatítás miatt kerestem meg a Grantist.Gyorsan felvették velem a kapcsolatot, Annus István lett a személyes ügyintézőm.Segítőkész hozzáértő türelmes fiatalembert ismertem meg a személyében.Remélhetőleg gyümölcsöző 19 évnyi kapcsolatom lesz eme céggel.

Zsuzsanna Baka Dr.

2021. November 11.

Annus István volt a tancsáadóm. Csak jó és pozitív dolgokat tudok írni róla. Szakmailag hozzáértő, megfelelő tájékoztatást ad, és elegendő időt arra, hogy átgondolja az ember, mit is szeretne. Minden kérdésre kielégítően válaszol. A legnagyobb pozitívum, hogy nem akar senkire semmit "rálőcsölni", nem is befolyásolja semmilyen irányban az ember döntését. Csak ajánlani tudom. Vidám, fiatalos, közvetlen hozzáállású.

Mariann Horváth

2021. September 14.

Nem letámadtak, hanem megvárták, hogy én jelentkezzem az igényeimmel. Minden bennem felmerült kérdésre részletekbe menő tájékoztatást kaptam. A tanácsadó jól érthető módon vázolta a lehetőségeket, elég időt adott, a döntés előtt az elhangzottak átgondolására, a felmerülő további kérdéseimet újra átbeszéltük. Azoknak akik komolyan gondolkoznak a nyugdíjbiztosításon nyugodt szívvel ajánlom.

Melinda Józóné Majdanics

2021. September 07.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem