Annus Csaba

Annus Csaba

Tanácsadó
Annus Csaba vagyok, pénzügyi szakértő. Egyetemi éveim után vállalkozóként vágtam bele a pénzügyi tanácsadás csodálatos útvesztőjébe. Pályafutásom kezdeti éveiben sajnos hamar szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy ennek a szakmának a patináját számos hobbi tanácsadó már rég elkoptatta. Viszont a látszólagos negatívumok ellenére, nap, mint nap megtapasztalom, hogy milyen hihetetlen nemes szakma a miénk. Képesek vagyunk az embereket felkészíteni a tervezhető és tervezhetetlen jövőbeli kiadásokra egyaránt. Tapasztalataim alapján az emberek már egy sokkal magasabb színvonalú szolgáltatásra vágynak, illetve egy tanácsadóra, akire hosszú távon, bármikor számíthatnak. Mélyen hiszek abban, hogy a Grantis tanácsadói ezeket az értékeket képviselik és a velük találkozó személyek végre fellélegezhetnek, hogy nem egy értékesítővel, hanem egy valóban független tanácsadóval ülhetnek szemben.
Hobbi Egészséges életmód, sport minden mennyiségben
Ami fontos nekem Korrektség, őszinteség, szakmai kompetencia
Amire büszke vagyok Pénzügyi előadás sorozatok gyermekek részére
Motivációm Valós értéket teremteni az emberek életében

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Személy- és vagyonvédelem
  • Vagyon felépítés
  • Vagyon kezelés
  • Egyéb banki tevékenységek

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Szilvia Peczné Pankotai
Szilvia Peczné Pankotai
17napja
Nyugdíj-előtakarékossággal kerestem fel a Grantist. Annus Csaba vette fel velem a kapcsolatot mivel nem igazán tudtam mire figyeljek mit is szeretnék 100% tanácsadás ban volt részem, részletesen mutatta be a lehetőségeket elmondtott mindent amit tudom kell. Nagyon lojális türelmes, minden részletre figyel érthető válaszokat kaptam. Ár érték arányban a legjobbat sikerült kiválasztanom. Mivel tetszett az ajánlata a férjemnek is kötöttünk. Nagyon elégedett vagyok a munkájával csak ajánlani tudom.
Andrea Sebestyén
Andrea Sebestyén
3 hónapja
(Translated by Google) The place and time of the personal meeting are handled flexibly. I received all my questions kindly, patiently, understandably and exhaustively. The contract is concluded :) Thanks, Annus Csaba :) (Original) A személyes találkozó helyét és idejét, rugalmasan kezelik. Minden kérdésemre, kedvesen, türelmesen, érthető és kimerítő választ kaptam. A szerződés megköttetik :) Köszi, Annus Csaba :)
Tóth Tamás
Tóth Tamás
7 hónapja
(Translated by Google) Dear Grantis! I also contacted you by e-mail, to which you responded with a call back during the day. Your consulting staff visited me the next day in the person of Csaba Annus. He helped and answered everything correctly in a friendly way that was accessible to me. After all, my wife and I both had a retirement contract, happy end🙂 I can recommend! Hi (Original) Tisztelt Grantis! Szintén e-mailben kerestem rátok,amire a nap folyamán visszahívással reagáltatok.Tanácsadó munkatársatok Annus Csaba személyében másnap fel is keresett.Barátságos,számomra is érhető módon segített és válaszolt mindenre korrektul. Végül is a feleségemmel mind ketten kötöttünk nyugdíjra vonatkozó szerzodést,happy end🙂 Ajánlani tudom! Üdv
VM
VM
8 hónapja
(Translated by Google) Csaba Annus is a prepared, experienced consultant who is demanding for his work and task, and who is excellent both professionally and humanly. It helped me a lot in making the right financial decision, in choosing the ideal savings for me. I could also count on your help with other financial matters, which I thank you again. I recommend it with a good heart. (Original) Annus Csaba felkészült, tapasztalt, munkájára, feladatára igényes, szakmailag és emberileg is kiváló tanácsadó. Sokat segített a megfelelő pénzügyi döntés meghozatalában, a számomra ideális megtakarítás kiválasztásában. Egyéb pénzügyekkel kapcsolatos ügyintézésben is számíthattam a segítségére, melyet ezúton is köszönök. Jó szívvel ajánlom.
Csaba Vincze
Csaba Vincze
1 éve
(Translated by Google) Csaba Annus helped me to take out the right insurance. I am satisfied because he showed expertise with several offers from which I could choose. (Original) Annus Csaba segített a számomra megfelelő biztosítást megkötni. Elégedett vagyok, mert szakértelemmel mutatott több ajánlatot is, melyek közül választani tudtam.
Katalin Kenyeres
Katalin Kenyeres
1 éve
(Translated by Google) My goal this year was to open up some form of retirement savings. I think the best decision I made was when I turned to GRANTIS for help on this issue. I’m sure I wouldn’t have been able to navigate the offers alone. I would like to thank Csaba Annus for his helpful work, detailed and professional advice, patience and understanding. Special thanks to all Grantis employees for remaining available to their customers after the conclusion of the contract. (Original) Az idei célom valamilyen nyugdíj előtakarékossági forma nyitása volt. Úgy gondolom, a legjobb döntést akkor hoztam, amikor a GRANTIS-hoz fordultam segítségért ebben.a kérdésben . Biztos vagyok benne, hogy egyedül nem sikerült volna eligazodnom az ajánlatok között. Ezúton szeretném megköszönni Annus Csaba segítőkész munkáját, részletes és profi tanácsait, türelmét és megértését. Külön köszönöm a Grantis minden dolgozójának, hogy a szerződés megkötése után is elérhetőek maradnak ügyfeleik számára.
Anita Kiss
Anita Kiss
1 éve
(Translated by Google) It has been several years since we first met Csaba Annus. That's how I met Grantis. I think it is a very good thing that the company does not deal with a particular insurer, but offers the most suitable insurance for all our needs. I am glad that Csaba has become my personal advisor, he is very well prepared and aware of his work, always gives me the best offer and is extremely flexible and easy to adapt to people. His person is also impeccable and I even met a very sympathetic, humane, helpful person. I have taken out all my existing insurances and am completely satisfied. I'm glad to meet you. (Original) Már több éve, hogy először találkoztunk Annus Csabával. Általa ismertem meg a Grantist . Nagyon jó dolognak tartom, hogy nem egy adott biztosítóval foglalkozik a cég, hanem a saját igényeinkhez leginkább alkalmas biztosítót ajánlják az összes közül. Örülök, hogy Csaba lett a személyes tanácsadóm , nagyon felkészült és tudatos a munkájában, mindig a legjobb ajánlatot adja nekem és maximálisan rugalmas, könnyen tud igazodni az emberekhez. A személye szintén kifogástalan, sőt egy nagyon szimpatikus, emberséges, segítőkész személyt ismertem meg. Az összes meglévő biztosításomat általa kötöttem meg és teljes mértékben elégedett vagyok. Örülök, hogy megismerhettem.
Bernadett Szabó
Bernadett Szabó
1 éve
(Translated by Google) I wanted to make a long-term savings for my little son, so I found Grantis, which was the best decision for me. Fortunately, in the person of Csaba Annus, I was able to meet a counselor who, besides being fully professional, is endlessly human. Very kind and direct, flexible and endlessly helpful. After several meetings and in-depth discussions, I decided which savings to choose from. All the way through to my decision, I was 100 percent supportive and helpful in everything, no urgency and no pressures on my part to make an immediate decision. Whatever I asked for, I was given a satisfactory answer, and I have already experienced that not only did we help with the contract, but since then I have the courage to look for any question or request. I can only recommend Grantis and Csaba! (Original) A kisfiam számára szerettem volna egy hosszútávú megtakarítást kötni, ezért kerestem meg a Grantist, ami a lehető legjobb döntés volt a részemről. Szerencsémre Annus Csaba személyében egy olyan tanácsadót ismerhettem meg, aki azon túl, hogy szakmailag maximálisan felkészült, emberileg is végtelenül szimpatikus. Nagyon kedves és közvetlen, rugalmas, valamint végtelenül segítőkész. Több találkozó és részletes beszélgetés után döntöttem csak el, hogy végül melyik megtakarítást választom. A döntésemig végig 100 százalékban támogatott és segített mindenben, nem sürgetett és nem volt semmilyen presszió a részéről, hogy azonnal döntsek. Bármit kérdeztem, mindenre kielégítő választ kaptam, és már tapasztalhattam azt is, hogy a segítőkészsége nem csupán addig tartott, amíg megkötöttük a szerződést, mert azóta is bármikor bátran kereshetem bármilyen kérdéssel vagy kéréssel. Csak ajánlani tudom a Grantist és Csabát is!
Dávid Kis
Dávid Kis
1 éve
(Translated by Google) Having been in contact with Csaba Annus for a few years with Grantis consultant, we have been able to make several good decisions during this time, including an accident insurance plan and a self-care plan. What I personally like about it is being attentive and visiting from time to time and discussing where we might be for the future, I could heartily recommend my acquaintances and friends for any financial advice they need. (Original) A Grantis tanácsadójával Annus Csabával pár éve tart a kapcsolatunk ez idő alatt több jó döntéshez is hozzá tudott segíteni többek között egy baleset biztosításhoz és egy öngondoskodási tervet is sikerült kötnünk. Amit én személyesen szeretek az pedig az hogy figyelmes és mindig időközönként felkeres és átbeszéljük hol tartunk esetleg milyen lehetőségek vannak a jövőre nézve, nyugodt szívvel tudtam ajánlani az ismerőseim és barátaimnak hogy forduljanak hozzá bármilyen pénzügyi tanácsadásban, tájékoztatásra van szükségük.
Zoltán Földvári
Zoltán Földvári
1 éve
(Translated by Google) We would like to thank Csaba Annus financial specialist for his outstanding, competent, professionally comprehensive information, for his flexible, human attitude and precise administration! (Original) Köszönjük Annus Csaba pénzügyi szakembernek a kimagasló, kompetens, szakmailag teljes körű tájékoztatás mellett a rugalmas, emberi hozzáállást és precíz ügyintézést!
Márti Sajben
Márti Sajben
1 éve
(Translated by Google) I was lucky enough to meet a trained professional who helped me choose the best and most optimal option for me. I strongly recommend GRANTIS to everyone! (Original) Felkészült szakemberrel volt szerencsém találkozni, aki a számomra legjobb és legoptimálisabb lehetőség kiválasztásában segített. Bátran ajánlom mindenkinek a GRANTIS csapatát!
Zsolt Kun-Szabó
Zsolt Kun-Szabó
1 éve
(Translated by Google) Extremely flexible, prepared, helpful team. One feels that they are really aware of them and take into account their wishes and ideas. I wish all the service providers would stand up to their customers. Congratulations and thank you! (Original) Rendkívül rugalmas, felkészült, segítőkész csapat. Érzi az ember, hogy valóban figyenek rá és figyelembe veszik a kívánságait, elképzeléseit. Bárcsak minden szolgáltató így állna az ügyfelekhez. Gratulálok és köszönöm !