Annus Csaba

Tanácsadó
Annus Csaba vagyok, pénzügyi szakértő. Egyetemi éveim után vállalkozóként vágtam bele a pénzügyi tanácsadás csodálatos útvesztőjébe. Pályafutásom kezdeti éveiben sajnos hamar szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy ennek a szakmának a patináját számos hobbi tanácsadó már rég elkoptatta. Viszont a látszólagos negatívumok ellenére, nap, mint nap megtapasztalom, hogy milyen hihetetlen nemes szakma a miénk. Képesek vagyunk az embereket felkészíteni a tervezhető és tervezhetetlen jövőbeli kiadásokra egyaránt. Tapasztalataim alapján az emberek már egy sokkal magasabb színvonalú szolgáltatásra vágynak, illetve egy tanácsadóra, akire hosszú távon, bármikor számíthatnak. Mélyen hiszek abban, hogy a Grantis tanácsadói ezeket az értékeket képviselik és a velük találkozó személyek végre fellélegezhetnek, hogy nem egy értékesítővel, hanem egy valóban független tanácsadóval ülhetnek szemben.
Hobbi Egészséges életmód, sport minden mennyiségben
Ami fontos nekem Korrektség, őszinteség, szakmai kompetencia
Amire büszke vagyok Pénzügyi előadás sorozatok gyermekek részére
Motivációm Valós értéket teremteni az emberek életében

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Személy- és vagyonvédelem
  • Vagyon felépítés
  • Vagyon kezelés
  • Egyéb banki tevékenységek

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Csaba Vincze
Csaba Vincze
2 hónapja
(Translated by Google) Csaba Annus helped me to take out the right insurance. I am satisfied because he showed expertise with several offers from which I could choose. (Original) Annus Csaba segített a számomra megfelelő biztosítást megkötni. Elégedett vagyok, mert szakértelemmel mutatott több ajánlatot is, melyek közül választani tudtam.
Katalin Kenyeres
Katalin Kenyeres
6 hónapja
Az idei célom valamilyen nyugdíj előtakarékossági forma nyitása volt. Úgy gondolom, a legjobb döntést akkor hoztam, amikor a GRANTIS-hoz fordultam segítségért ebben.a kérdésben . Biztos vagyok benne, hogy egyedül nem sikerült volna eligazodnom az ajánlatok között. Ezúton szeretném megköszönni Annus Csaba segítőkész munkáját, részletes és profi tanácsait, türelmét és megértését. Külön köszönöm a Grantis minden dolgozójának, hogy a szerződés megkötése után is elérhetőek maradnak ügyfeleik számára.
Anita Kiss
Anita Kiss
7 hónapja
(Translated by Google) It has been several years since we first met Csaba Annus. That's how I met Grantis. I think it is a very good thing that the company does not deal with a particular insurer, but offers the most suitable insurance for all our needs. I am glad that Csaba has become my personal advisor, he is very well prepared and aware of his work, always gives me the best offer and is extremely flexible and easy to adapt to people. His person is also impeccable and I even met a very sympathetic, humane, helpful person. I have taken out all my existing insurances and am completely satisfied. I'm glad to meet you. (Original) Már több éve, hogy először találkoztunk Annus Csabával. Általa ismertem meg a Grantist . Nagyon jó dolognak tartom, hogy nem egy adott biztosítóval foglalkozik a cég, hanem a saját igényeinkhez leginkább alkalmas biztosítót ajánlják az összes közül. Örülök, hogy Csaba lett a személyes tanácsadóm , nagyon felkészült és tudatos a munkájában, mindig a legjobb ajánlatot adja nekem és maximálisan rugalmas, könnyen tud igazodni az emberekhez. A személye szintén kifogástalan, sőt egy nagyon szimpatikus, emberséges, segítőkész személyt ismertem meg. Az összes meglévő biztosításomat általa kötöttem meg és teljes mértékben elégedett vagyok. Örülök, hogy megismerhettem.
Bernadett Szabó
Bernadett Szabó
8 hónapja
A kisfiam számára szerettem volna egy hosszútávú megtakarítást kötni, ezért kerestem meg a Grantist, ami a lehető legjobb döntés volt a részemről. Szerencsémre Annus Csaba személyében egy olyan tanácsadót ismerhettem meg, aki azon túl, hogy szakmailag maximálisan felkészült, emberileg is végtelenül szimpatikus. Nagyon kedves és közvetlen, rugalmas, valamint végtelenül segítőkész. Több találkozó és részletes beszélgetés után döntöttem csak el, hogy végül melyik megtakarítást választom. A döntésemig végig 100 százalékban támogatott és segített mindenben, nem sürgetett és nem volt semmilyen presszió a részéről, hogy azonnal döntsek. Bármit kérdeztem, mindenre kielégítő választ kaptam, és már tapasztalhattam azt is, hogy a segítőkészsége nem csupán addig tartott, amíg megkötöttük a szerződést, mert azóta is bármikor bátran kereshetem bármilyen kérdéssel vagy kéréssel. Csak ajánlani tudom a Grantist és Csabát is!
Dávid Kis
Dávid Kis
8 hónapja
(Translated by Google) Having been in contact with Csaba Annus for a few years with Grantis consultant, we have been able to make several good decisions during this time, including an accident insurance plan and a self-care plan. What I personally like about it is being attentive and visiting from time to time and discussing where we might be for the future, I could heartily recommend my acquaintances and friends for any financial advice they need. (Original) A Grantis tanácsadójával Annus Csabával pár éve tart a kapcsolatunk ez idő alatt több jó döntéshez is hozzá tudott segíteni többek között egy baleset biztosításhoz és egy öngondoskodási tervet is sikerült kötnünk. Amit én személyesen szeretek az pedig az hogy figyelmes és mindig időközönként felkeres és átbeszéljük hol tartunk esetleg milyen lehetőségek vannak a jövőre nézve, nyugodt szívvel tudtam ajánlani az ismerőseim és barátaimnak hogy forduljanak hozzá bármilyen pénzügyi tanácsadásban, tájékoztatásra van szükségük.
Zoltán Földvári
Zoltán Földvári
8 hónapja
(Translated by Google) We would like to thank Csaba Annus financial specialist for his outstanding, competent, professionally comprehensive information, for his flexible, human attitude and precise administration! (Original) Köszönjük Annus Csaba pénzügyi szakembernek a kimagasló, kompetens, szakmailag teljes körű tájékoztatás mellett a rugalmas, emberi hozzáállást és precíz ügyintézést!
Márti Sajben
Márti Sajben
9 hónapja
(Translated by Google) I was lucky enough to meet a trained professional who helped me choose the best and most optimal option for me. I strongly recommend GRANTIS to everyone! (Original) Felkészült szakemberrel volt szerencsém találkozni, aki a számomra legjobb és legoptimálisabb lehetőség kiválasztásában segített. Bátran ajánlom mindenkinek a GRANTIS csapatát!
Zsolt Kun-Szabó
Zsolt Kun-Szabó
9 hónapja
Rendkívül rugalmas, felkészült, segítőkész csapat. Érzi az ember, hogy valóban figyenek rá és figyelembe veszik a kívánságait, elképzeléseit. Bárcsak minden szolgáltató így állna az ügyfelekhez. Gratulálok és köszönöm !

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Annus Csaba telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!