Szolgáltatásaink

A GRANTIS független pénzügyi tanácsadó cég 2009-ben úgy indult, hogy semmi mást nem szeretett volna, csak adni: információt, gyakorlatias tudást, ami hasznos azok számára, akik valamilyen pénzügyi döntést terveznek.

Hittünk benne, hogy az, aki számára ez a tudás értéket képvisel, bennünket választ a megvalósításhoz. Az elmúlt 7 év bebizonyította, hogy a víziónk életképes, és akkora kereslet van rá, ami ma már több mint 40 embernek ad munkát.

3 érv a GRANTIS mellett

Nyomulás és eladás helyett tájékoztatás

Több mint 21 témában publikálunk cikkeket napi szinten, így weboldalainkon bármilyen pénzügyi kérdéskörben útmutatást találhatsz anélkül, hogy ehhez egy nyomulós ügynökkel kellene találkoznod.

Tanácsadóink mély és átható termékismerettel rendelkeznek az elérhető piaci konstrukciók terén. Egyenként vesszük górcső alá a pénzintézeti ajánlatokat, és próbáljuk ki őket, hogy neked már ne kelljen. Kihámozzuk az apróbetűket, és ezeket programozzuk le a GRANTIS kalkulátoraiban.

Az értékesítési versenyek és a különböző motivációs tényezők helyett mi konkrét tény- és számadatok alapján döntjük el egy ajánlatról, hogy azt tudjuk, akarjuk-e neked tiszta szívvel ajánlani.

A tények és számok ismeretében a döntés már a te kezedben van.

Jutalékhajhászat helyett függetlenség

Jutalék helyett a lelkiismeretünk szerint dolgozunk.

Ezt viszont csak az teheti meg, akinek elegendő kliense van. Ügyfeleink 72%-a saját magától, konkrét ajánló személy nélkül fordul hozzánk, miközben az Interneten kutat. Nekünk ez a legnagyobb bizonyíték arra, hogy a munkánk értéket képvisel.

A legnevesebb biztosítók és a független privátbanki hozzáférés a világ szinte bármilyen értékpapírjához lehetővé teszi számunkra a pénzintézetektől való tökéletes függetlenséget.

Az online megkereséseknek köszönhetően tanácsadóink átlagosan 4x annyit tárgyalnak, mint a piaci átlag. Saját fejlesztésű kalkulátorunkkal hasonlítjuk össze a piaci adatokat, hogy te valóban racionális, tényekre alapozott döntést hozhass.

A szakma legjobbjai

Egy 3 hónapos pénzügyi gyorstalpalóval senki nem lehet komoly szakember. Tanácsadóinkat így a szakma "nagyöregjei” közül választottuk ki, akik már 5-15 éve tevékenykedő veteránok. Több ezer tárgyalással a hátunk mögött nemcsak átfogó pénzügyi tudással rendelkezünk, hanem a termékek hátrányait, apróbetűit és kockázatait is tapasztalatból ismerjük.

Napi szinten vizsgáljuk és szűrjük a pénz- és tőkepiacot, így csak kipróbált, biztonságos és a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt ajánlatokkal foglalkozunk. Nemcsak azt tudjuk megmondani, miben bízhatsz meg, de azt is, hogy mi az az aránytalanul drága vagy kockázatos megoldás, amit érdemes elkerülnöd.

A piaci átlag azt mutatja, hogy 10 megtakarításból szerencsés, ha átlagosan kettő éri el megfelelően az előre megtervezett célját.

Hogyan segít neked is a GRANTIS?

Célok

Nyugdíjra tennél félre? Gyermekeid életkezdését indítanád be vagy befektetnél? Mindenkinek vannak rövid és hosszú távú pénzügyi céljai.

Igényfelmérés

Az első kapcsolatfelvételünk célja, hogy pontos, mindenre kiterjedő képet kapjunk egyéni élethelyzetedről és pénzügyi igényeidről.

Pénzintézetek

Melyik a legbiztonságosabb megtakarítási forma?
Hogyan tudom kihasználni az adókedvezményeket?
Melyik bank vagy biztosító a legjobb?
Nem kell értened a pénzügyekhez.

Versenyeztetés

Az igényeidnek megfelelően a biztosítók, banki partnerek, és egy független privát banki partner ajánlatából választjuk ki a számodra legmegfelelőbbet úgy, hogy neked ki sem kell mozdulnod otthonról.

Ajánlatok

Kitől kapok valóban objektív és pártatlan válaszokat? Mik az előnyök és a hátrányok? Hogyan tudom megkötni a szerződést? Tanácsadóink teljeskörűen képviselnek téged.

Konzultáció

A megversenyeztetett ajánlatokat prezentáljuk neked, és átbeszéljük a felmerült kérdéseidet. Ha pedig úgy döntesz, hogy elfogadod ezt, akkor a teljes ügyintézést is elvégezzük helyetted.

Kapcsolat

Kihez fordulhatok, ha kérdésem van, vagy módosítani szeretnék a szerződésemen? Kit keressek, ha új pénzügyi igényem merült fel? A szerződéskötés után is korlátlanul számíthatsz tanácsadódra.

Kapcsolattartás

Nekünk fontos, hogy pénzügyi szerződéseid elérjék céljukat. Ügyfélszolgálatunk, személyes tanácsadód és a teljes GRANTIS csapat mögötted áll. Legyen bármilyen kérdésed vagy igényed, bármikor fordulhatsz hozzánk.

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

A küldetésünk egyik legfontosabb eleme, hogy ügyfeleinknek
ne eladjunk, hanem edukáljuk öket. Erre szolgálnak folyamatosan megjelenö informatív és hasznos cikkeink.