Kedves leendő és jelenlegi Ügyfeleink!

Tájékoztatónk elsősorban azokhoz szól, akik még nem vettek részt személyes tanácsadásunkon, és weblapjainkat böngészve azon gondolkodnak, hogy időpontot foglalnának hozzánk, de tartanak a személyes találkozótól a koronavírus-veszély miatt. Nekik szeretnénk jelezni: van megoldás.

A koronavírusra való tekintettel, ügyfeleink és tanácsadóink egészségének megőrzése érdekében eltekintünk a személyes találkozótól, és lehetővé tesszük a pénzügyi tanácsadás interneten keresztüli lefolytatását.

Ehhez nem kell semmilyen programot telepíteni, mindössze egy számítógép / tablet / okostelefon és internetkapcsolat szükséges ahhoz, hogy videochatet indíthassunk.

A pénzügyi konzultáció így ugyanúgy lefolytatható, mintha szemtől szemben ülne tanácsadónkkal. Ha szerződéskötésre kerülne sor, a legtöbb esetben annak sincs akadálya: ajánlataink egy része távolról is megköthető.

Így tehát mindenkit arra biztatunk, hogy amennyiben igénybe venné tanácsadásunkat, bátran adja le jelentkezését, mert tanácsadóink továbbra is készséggel segítenek videochaten keresztül.

Meglévő ügyfeleink számára pedig jelezni szeretnénk, hogy a személyes ügyfélfogadás szünetel, ám a videochates konzultáció számukra is biztosított.

Közös érdekünk, hogy a kialakult helyzet mielőbb megoldódjon, és úgy véljük, hogy a társas érintkezések minimumra redukálása ennek hatékony eszköze lehet.

Köszönjük megértésüket!

Jó egészséget kívánva:
Sebestyén András
a GRANTIS vezérigazgatója

Budapest, 2020. 03. 20.