Formáld velünk az emberek pénzügyi tudatosságát,
legyen forintra váltható hatása annak, amit írsz!💰

Grantis

Olyan, a pénzügyek iránt érdeklődő, tapasztalattal rendelkező szövegírót keresünk a Grantishoz, aki nemcsak elkészíti a legütősebb anyagokat, de a cikkeket és elemzéseket szívvel-lélekkel írja. 🙂

Hogy nekünk mennyire a szívügyünk a téma, arról az ügyfeleinktől kapott több mint 1000 Google-értékelés is árulkodik. Egy húron pendülünk? Akkor nézzük, mire is van szükségünk pontosan és mit kínálunk ezért cserébe:

Amit mi kérünk tőled

✍️ Öngondoskodással, megtakarítással, befektetésekkel kapcsolatos szakmai cikkek írása és lektorálása. Nálunk nem kilóra dolgozol. Nincs newsroom-hajtás és kattintáskényszer. Megkapod a szükséges időt és eszközöket ahhoz, hogy precíz, tényeken alapuló elemzéseket készíts. Cserébe azt kérjük, hogy a cikked alapján egy pénzügyekben kevésbé jártas olvasó is értse és tudja, hogy mit kell tennie a pénzügyeivel.


📝 Hírlevelek, weboldalak, közösségi média felületeink szövegezése. Tartalmaink célja a tudatos pénzügyi gondolkodás népszerűsítése, amihez elengedhetetlen, hogy naprakészen tartsuk a felületeket.

Amire szükséged lesz

🎂 Legalább egy év szövegírói tapasztalat.

🤓 Elemzői szemlélet, a kutatómunka szeretete. Akarj gondolkozni azon, hogyan lehet a te anyagod a legjobb a témában és ha kell, órákig görnyedsz a források felett.

🎓 Felsőfokú végzettség. Előnyt jelent a közgazdasági vagy kommunikáció szak, de várjuk minden bölcsész és társadalomtudós jelentkezését is. Mi is azok vagyunk.

🇬🇧 Angol nyelvtudás a külföldi szaksajtó szemlézéséhez.

💪 Céltudatosság, proaktív hozzáállás, hogy együtt újat, egyedit és hasznosat építsünk.

És az a kis ➕, aminek külön örülünk

🎥 Ha vezettél már pénzügyi blogot, vlogot.

💼 Dolgoztál már banki, biztosítói területen, esetleg értékesítettél pénzügyi terméket.

🤑 Érdeklődsz a személyes pénzügyek iránt.

🏦 Szántál időt arra, hogy megismerd a legjobb megtakarítási, banki termékeket.

💻 Nem idegen számodra a SEO.

⛔ Nem egymást keressük

🤷 Ha csak “lesz ami lesz” alapon próbálnád ki magad valami újban.

📅 Csak néhány hónapra tervezel.

🏃 Minél előbb le akarod tudni a cikkeket és felszínt kapargatod.

Amit mi nyújtunk 🏆

💸 Jobb fizetés, mint amit a “versenyképes” jelző jelölne.

⏰ 8 órás, bejelentett munkaviszony.

🤝 Szakmailag kiemelkedő, szuper kollégák, akik mindig a legjobbra törekszenek, de nem robotok (mi is elmegyünk a gyerekért az oviba, a mi kutyánk is volt beteg és nekünk is volt már rossz napunk).

📙 Hosszú távra tervezünk veled, ezért a mi a célunk is a szakmai fejlődésed. Hajlítsuk együtt a tanulási és tapasztalati görbét!

🏠 Hibrid munkavégzés…

🐢 … de az Oktogon-közeli iroda elég jó: vannak például teknősök a japánkertben, olasz kézműves kávé, gyümölcs, (a teknősöket már említettem?) és időszakos kedvességek.

⚽ Rendszeres közös események: sportnapok, társasozás (itt vannak a legnagyobb Dixit- és Bang-bajnokok), buli a tetőn, munka utáni kikapcs.

📱 Akár irodában, akár otthonról dolgozol, laptoppal és mobillal támogatunk (olyannal, amit a baráti társaságodban is elő mersz és akarsz venni)

Tetszik? Így jelentkezz hozzánk

Dolgozz velünk a pénzügyileg tudatosabb emberekért! Ha így döntesz, küldj nekünk a szovegiro-karrier@grantis.hu címre

  • egy fényképes önéletrajzot
  • olyan korábbi tartalmaidat, amik szerinted megmutatják, hogy te vagy az, akit keresünk. Legyen szó akár cikkről, vlogról, blogról, weboldalról, Instáról vagy Tik-tokról, várjuk!

Ha pedig jobban megismernél minket:

hallgass bele ebbe az interjúba, amit Sebestyén András alapító-vezérigazgató adott nemrég. Vagy nézd meg, mit írt rólunk korábban a Forbes. Ha pedig elmélyednél a témában, amivel foglalkozunk, ajánljuk neked ezt, ezt és ezt a cikket. És tessék, itt egy gif a teknősökről: