Segítünk a választásban!

MIÉRT MI?

A Magyar Nemzeti Bank által kiadható legmagasabb jogosítvány birtokában (biztosítási alkuszi engedély) a teljes hazai biztosítási piac megversenyeztetésére és közvetítésére képesek vagyunk. Ezzel a biztosításközvetítői piac azon kisebbségéhez tartozunk (30%), akik nem a biztosítók, hanem az ügyfél megbízásából dolgoznak. Így a leginkább költséghatékony, legjobb ár-érték arányú szolgáltatásokat tudjuk megtalálni megbízóinknak.

A közvetítői piac jó részétől eltérően nem üzemeltetünk többszintű ügynökhálózatot. Kollégáink kizárólag tanácsadói munkát végeznek, így munkaidejük 100%-át ügyféligények kielégítésével töltik.

A tökéletesen ügyféligényre szabott biztosítási portfólió kialakításán túl évente felülvizsgáljuk a piaci kínálatot, és tájékoztatjuk ügyfeleinket, ha korszerűbb, kedvezőbb árfekvésű szolgáltatást kaphatnának.

Segítünk a választásban!

REFERENCIÁK

Referenciáink
Referenciáink
Referenciáink
Referenciáink
Referenciáink
Referenciáink
Referenciáink

Gondoskodjon munkavállalóiról!

Az űrlap kitöltésével kérheti munkavállalói juttatási csomagok személyre szabott összeállítását a cége számára.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon az egyik tanácsadó kollégánk telefonon megkeresi Önt, hogy időpontot egyeztessenek a személyes találkozóhoz.
Személyes találkozó
A megbeszélt időpontban kimegyünk a céghez, és megtartjuk a tárgyalássorozat első megbeszélését, felmérjük az igényeket.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!
Utánkövetés
A versenyeztetési és véglegesítési szakasz után is naprakészen tartjuk a szolgáltatási csomagot.

Szakértői portáljaink

A Grantis.hu mellett több weblapot is üzemeltetünk, melyeknél nagy hangsúlyt fektetünk lakossági és vállalati ügyfeleink tájékoztatására, illetve szakmai anyagok publikálására.

Együttműködő partnerünk az Eurorisk Kft.