Segítünk a választásban!

MIÉRT MI?

A Magyar Nemzeti Bank által kiadható legmagasabb jogosítvány birtokában (biztosítási alkuszi engedély) a teljes hazai biztosítási piac megversenyeztetésére és közvetítésére képesek vagyunk. Ezzel a biztosításközvetítői piac azon kisebbségéhez tartozunk (30%), akik nem a biztosítók, hanem az ügyfél megbízásából dolgoznak. Így a leginkább költséghatékony, legjobb ár-érték arányú szolgáltatásokat tudjuk megtalálni megbízóinknak.

A közvetítői piac jó részétől eltérően nem üzemeltetünk többszintű ügynökhálózatot. Kollégáink kizárólag tanácsadói munkát végeznek, így munkaidejük 100%-át ügyféligények kielégítésével töltik.

A tökéletesen ügyféligényre szabott biztosítási portfólió kialakításán túl évente felülvizsgáljuk a piaci kínálatot, és tájékoztatjuk ügyfeleinket, ha korszerűbb, kedvezőbb árfekvésű szolgáltatást kaphatnának.

Segítünk a választásban!

REFERENCIÁK

Referenciáink
Referenciáink
Referenciáink
Referenciáink
Referenciáink
Referenciáink
Referenciáink

Ajándékozzon hasznos pénzügyi tudást alkalmazottainak! Adatai megadásával igényelje meg a Pénzügyi Akadémia szolgáltatást!

Adatai megadásával igényelje meg a Pénzügyi Akadémia szolgáltatást!
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Munkavállalói juttatások telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!

Szakértői portáljaink

A Grantis.hu mellett több weblapot is üzemeltetünk, melyeknél nagy hangsúlyt fektetünk lakossági és vállalati ügyfeleink tájékoztatására, illetve szakmai anyagok publikálására.

Együttműködő partnerünk az Eurorisk Kft.