KATA-s egyéni vállalkozó vagy? Veszélyben a nyugdíjad!


KATA-s vállalkozóként kevesebb állami
nyugdíjra számíthatsz, mint a minimálbért keresők.

A nyugdíjadat emiatt saját magadnak
kell megteremtened,
amire 3 fő lehetőséged is van.


Ismerd meg a részleteket!

Újra kalkulálok

A nyugdíjbiztosítások 1. számú szakértői vagyunk

Mi a nyugdíjbiztosítás.com 55 fős csapataként, 2009 óta mindenünket a független tájékoztatásra tesszük fel.

  • Az országban először jelentünk meg olyan összehasonlító kalkulátorral, amely a pénzintézetek nyugdíjszámláit forintra pontosan rangsorolta. Ezt egy személyes találkozón te is láthatod.
  • A klasszikus nyomulós biztosítási ügynökök ellen küzdünk azzal, hogy minden információt odaadunk ingyen, így bárkinek segítünk, aki hozzánk fordul, de senkit nem zaklatunk hideghívásokkal.
  • Tanácsadóink 5-15 év tapasztalattal rendelkező gazdasági-pénzügyi szakemberek, akikkel végre őszintén tudsz majd beszélgetni.

Ezenkívül kéthetente hívnak meg minket a Tv-be, illetve a neten is sok helyen találkozhatsz a cikkeinkkel, mert nekünk az az első, hogy te tájékozott legyél!

100-nál is több ügyfélvélemény
2009-es alapítású, magyar, nem MLM alapú cég
30+ magasan képzett tanácsadó
99,4%-os szerződés megmaradási arány
5.600-nál is több ügyfél
havi átlag 500 bejövő érdeklődés

A KATA és a 20% nyugdíjcélú SZJA adójóváírás. Kaphat-e KATA-s adókedvezményt nyugdíjra?

A Babakötvény előnyeiről minden érdeklődő értesül a reklámokból, a hátrányairól viszont kevesebb szó esik. Mi most ezekről is szót ejtünk.

  1. A befektetési szakértők els és legkomolyabb aggálya a Babakötvénnyel kapcsolatban, hogy

kizárólag magyar állampapírba fektet, vagyis teljes mértékben a magyar gazdaság állapotától függ a teljesítménye.

Semmi gond nincs a magyar állampapírokkal, viszont talán mégis kockázatos kizárólag ebbe az egy eszközbe fektetni a gyermek teljes vagyonát.

  2. Azállamtól való függőség felvet egy második komoly aggályt is: az állam teremtette meg alehetőséget, tehát az állam diktálja a feltételeket. A megtakarítás jelenleg szabad felhasználaás, ám ez csak 2018 óta van így.

Előtte csakis a törvényileg behatátolt célokra lehetett elkölteni a gyermek pénzét (pl hazai egyetem tandíjára).

  Az államnak tehát bármikor joga van korlátozni a felhasználási célokat, ha a magyar gazdaság érdekei ezt kívánják.

érdekel a babakötvény!
Grantis Grantis

Gyakori kérdések

Mit jelent a 20% adókedvezmény? Az éves megtakarításod 20%-át megkapod az államtól, aki ezt a korábban befizetett szja-dból fizeti vissza neked. Nem kapod kézhez, hanem a megtakarításodba kerül, ami ugyanúgy hozamot termel, mint a tőke többi része. Évente akár 100-150.000 Ft-ot kaphatsz így. Miért járok jobban, ha nem rögtön a bankba / biztosítóhoz megyek? Az éves megtakarításod 20%-át megkapod az államtól, aki ezt a korábban befizetett szja-dból fizeti vissza neked. Nem kapod kézhez, hanem a megtakarításodba kerül, ami ugyanúgy hozamot termel, mint a tőke többi része. Évente akár 100-150.000 Ft-ot kaphatsz így. Hogyan lehet ez számomra ingyenes? Az éves megtakarításod 20%-át megkapod az államtól, aki ezt a korábban befizetett szja-dból fizeti vissza neked. Nem kapod kézhez, hanem a megtakarításodba kerül, ami ugyanúgy hozamot termel, mint a tőke többi része. Évente akár 100-150.000 Ft-ot kaphatsz így. Mi történik a nyugdíj előtti elhalálozás esetén? Az éves megtakarításod 20%-át megkapod az államtól, aki ezt a korábban befizetett szja-dból fizeti vissza neked. Nem kapod kézhez, hanem a megtakarításodba kerül, ami ugyanúgy hozamot termel, mint a tőke többi része. Évente akár 100-150.000 Ft-ot kaphatsz így. Mi történik, ha anyagi nehézségem támad? Az éves megtakarításod 20%-át megkapod az államtól, aki ezt a korábban befizetett szja-dból fizeti vissza neked. Nem kapod kézhez, hanem a megtakarításodba kerül, ami ugyanúgy hozamot termel, mint a tőke többi része. Évente akár 100-150.000 Ft-ot kaphatsz így.
Segítünk a választásban!

Segítünk a választásban!

Melyik nyugdíj-előtakarékossággal jársz a legjobban a 3 közül?

Iratkozz fel tanácsadásunkra, és segítünk a döntésben!

Kik vagyunk mi?

Sok év szakmai tapasztalattal rendelkező független tanácsadók vagyunk a GRANTIS Hungary Zrt. tanácsadó cégnél. Többen a családanyák és családapák nehéz, de mégis élményekkel teli életét éljük. Éppen ezért nemcsak a gyereknevelés szépségeit ismerjük jól, hanem tisztában vagyunk az anyagi kihívásokkal is: elvégre szülőnek lenni az egyik legnehezebb hivatás. Hiszünk viszont abban, hogy ügyes pénzügyi tervezéssel mindenki jobbá és könnyebbé teheti gyermeke későbbi életét.

Mindenkinek joga van a független és őszinte tanácsadáshoz, ahol az előnyök mellett az apróbetűs részeket is elmondjuk.

 

JELENTKEZEM TANÁCSADÁSRA!

Ezért válaszd tanácsadásunkat:

Válaszd tanácsadásunkat
Nincs apróbetűs rész

Alaposan ismerjük a megtakarítási konstrukciókat és a szerződésben rejlő apróbetűs részeket. Nem engedjük, hogy olyat válassz, ami később a gyermeked hátrányára válna. Ha kell, felvesszük a kapcsolatot a pénzintézetekkel, és képviseljük az érdekeidet.

100+ ajánlat egy helyen

Babakötvény? TBSZ? Gyermekcélú életbiztosítás? 100-nál is több lehetőség közül segítünk kiválasztani a hozzád leginkább illőt, időt és energiát spórolva neked.

Függetlenek vagyunk

Egy értékesítő csak a saját termékét árulja, mi viszont a teljes megtakarítási piacot figyelemmel kísérjük, így biztos lehetsz benne, hogy a hozzád leginkább illő megoldást találod meg. Tanácsadásunk ingyenes és kötelezettségmentes.

Válaszd tanácsadásunkat
Segítünk a választásban!

Segítünk a választásban!

Melyik nyugdíj-előtakarékossággal jársz a legjobban a 3 közül?

Iratkozz fel tanácsadásunkra, és segítünk a döntésben!

Segítünk a választásban!