Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy milyen óriási szükség lehet egy ilyen szolgáltatásra, ha történik egy katasztrófa. És, egy friss kimutatás szerint mi gondolunk a biztosításra, csak nem pont erre.

Melyik biztosítást kössük meg?

Tegyük fel, hogy van egy luxusvillánk valamelyik tenger partján, a világ egyik legjobb autója is a mienk, illetve a villa pincéjében van egy legálisan működő pénzverő automatánk. Viszont olyan helyzet áll fent, hogy csak az egyikre köthetünk biztosítást, melyik lenne az?

10-ből 9 ember erre azt válaszolja, hogy nyílván a pénzverő automatát, hiszen abból van pénzünk. Ez a válasz helyes, de belegondoltunk abba is, hogy a Mi életünkben mi vagyunk a pénzverő automata? Magunkra kötöttünk életbiztosítást?

Így állunk most

A napokban lehetett hallani, hogy már több mint 135 ezren indítottak nyugdíjbiztosítást. Emellett szó esett a többi biztosításról is. A legjobb hír, hogy a magyarországi ingatlanok (a példánkban villa) 73%-a be van biztosítva, amely kiemelkedően jó arány. Ezzel szemben a mintegy 4,5 millió autóból csak 820 ezer rendelkezik CASCO-val, ami csak 18%-os aránynak felel meg.

Még ennél is rosszabb az arány a kockázati életbiztosítások tekintetében, de erről sajnos nem hoztak nyilvánosságra pontos számokat. Tudjuk, hogy szükség van rá, de mégsem cselekszünk, ennek vajon mi lehet az oka?

A kockázati életbiztosítás

Arra jutottunk, hogy talán nem ismerjük eléggé ezeket az életbiztosításokat, ezért nincsen nekünk, ezért íme, pár kimondottan fontos előny:

  1. Adómentesen kérhető a cafeteria kereten belül
  2. Cégként 100%-osan elköltségelhető
  3. Halál esetén a biztosítási összeget adómentesen kapja meg a kedvezményezett, amelyet szabadon felhasználhat
  4. Nem csak halál esetén térít, hanem egyéb betegség, vagy baleset esetén is
  5. A családunkra nem adósságot, hanem pénzt hagyunk

Összegezve havi 5-6 ezer forintból nagyon magas összegű szolgáltatásokra lehetünk jogosultak, és ezért a pénzért nyugalmat is kapunk, hiszen megvédtük a szeretteinket az anyagi katasztrófától.

Indítsunk magunknak életbiztosítást!

Összegezve, ebben a cikkben reagáltunk a friss adatokra, amelyek szerint sok pénzügyi szerződésben vagyunk érdekeltek, de talán az egyik legfontosabb szerződést mellőzzük. Ez nem szerencsés, érdemes kis időt szánni rá, hogy megtaláljuk magunknak a megfelelő életbiztosítást. Éppen ezért igényeljen tőlünk egy személyes konzultációt a lenti űrlap segítségével! Felkeressük, és összeállítjuk az igényeinek leginkább megfelelő életbiztosítást.