SEO szövegíró vagy és szeretnél egy olyan főállást, ahol a mérhető eredmények a legfontosabbak?

Szövegírót/tartalomfelelőst keres a Grantis Hungary Zrt.

Előny, ha nem ismeretlenek számodra a banki/biztosítási termékek,
képes vagy SEO stratégiát alkotni, otthonosan mozogsz a Google Analytics-ben,
Search Console-ban és tudsz egyszerűen, de ha kell szakmailag elmerülten is írni egy témában?

Akkor van egy állásajánlatunk a számodra, ahol a tartalmak tömeggyártása
helyett végre minőségi és mérhető eredményeket elérő munkát tudsz majd végezni!

A GRANTIS egy fiatalokból álló és erősen online marketing centrikus, NEM MLM alapú pénzügyi tanácsadó cég, ahol havonta 600-800 embernek segítünk az öngondoskodásban. 

35 fős tanácsadói csapatunk naponta járja az országot, és azokat az ügyfélmegkereséseinket kezelik le, amit a leadszerző rendszerünk és weboldalaink termelnek ki számukra. Mi pedig az Oktogonnál lévő 400 m2-es irodánkból segítjük a háttérben az ő munkájukat.

Szükségünk van egy olyan analitikus/SEO gondolkodású, tapasztalt szövegíróra, aki nem csak a legütősebb útmutatókat készíti majd el nekünk, de képes a meglévő tartalmainkat átlátni, azokat rendszerezni, a különböző SEO és látogatási mutatóinkat folyamatosan dokumentálni, és a tartalmainkat ezek alapján módosítani, bővíteni. Egyszóval a GRANTIS tartalomfelelősét keressük, aki segít nekünk a SEO stratégia megvalósításában.

Gyorsreagálású és fejlődéstámogató KKV vagyunk, ahol nem kell majd hónapokat várnod döntésekre, inkompetens véleményekre, vagy belső játszmákra.

Mi adjuk a pénzt, fegyvert, paripát, te hozod az eredményeket – a jutalmad pedig megbecsülés és egy korrekt fizetés.

A GRANTIS komoly fejlődési pályán mozog, aminek most te is a részese lehetsz a tartalomfelelősi tudásoddal. Ha hozzánk hasonlóan téged is belső vágy hajt arra, hogy a munkád értelmes, másokat valóban szolgáló, mérhető és valós eredményeket produkáló legyen, akkor ismerd meg jobban, a pozíció részleteit:

Amit kínálunk neked:

 • Tartalomfelelősi és SEO szövegírói pozíciót egy online marketingre épülő és erős ütemben fejlődő pénzügyi közvetítő KKV-ban (a tavalyi árbevételünk 580 millió Ft volt).
 • Korrekt fizetést, pontos és határidőben történő elszámolással.
 • Egy fiatal, tapasztalt és erősen marketing-szakmai csapatban dolgozhatsz, ahol a mérhetőség és a csapatmunka a legfontosabb kulcsszavak.
 • Egy oktogoni, 400 m2-es, világos és tágas presztízs irodai környezetet, belső zöld japánkerttel, tetőterasszal, egyszóval egy motiváló és kellemes munkakörnyezetet.
 • Rengeteg adat, cikk, statisztika és tapasztalat áll rendelkezésre a múltból, ami alapján gyorsan át fogod látni az inbound marketingünk működését, fejlesztési lehetőségeit.
 • Mindent igyekszünk házon belül megoldani, ami gazdaságosabb, azt kiszervezzük, de a cél mindkettővel ugyanaz: mindenki tudjon a lényeggel foglalkozni.
 • A GRANTIS-ban az ember a legnagyobb érték, a tartalomfelelősi pozíció pedig kulcspozi a cégnél, ezért tiszteletet, megbecsülést és egy családias légkörű céget fogsz megismerni, ahol a hozzáállásod, az erdeményeid és az emberi értékeid alapján leszel megítélve.

Amit elvárunk tőled:

 • Több éves tapasztalatot SEO szövegírásban, referencia cikkeket és felmutatható SEO eredményeket, amit a múltban elértél.
 • Előny, ha írtál/dolgoztál már banki/biztosítási/befektetési területen.
 • Egy alap analitikus gondolkodásmódot, és ehhez kapcsolódó haladó szintű szoftverismeretet (Google Analytics, Search Console, és az ismertebb SEO tool-ok valamelyikét).
 • Legalább közepes szintű (szövegértési) angol nyelvtudást.
 • Haladó szintű grafikai tudást (Photoshop) a képek formázásában.
 • Szakmai igényességet magadra és a kezedből kiadott munkára.
 • Önálló, proaktív munkavégzést, és a stratégia megvalósítását, mérését és folyamatos optimalizálását.

Ezek lesznek majd a konkrét feladataid:

 • A munkád legfontosabb mérőszáma a weboldalainkra érkező látogatók mennyiségének növekedési üteme, a minőségük javulása és a SEO helyezéseink javulása.
 • Tehát leegyszerűsítve: a fő feladatod az lesz, hogy minőségi tartalmakat gyárts, a meglévőket rendszerezd, és állítsd irányba a SEO alapú tartalomgyártási, és linképítési stratégiánkat.
 • Első lépésként megismered a tartalmainkat, tanulmányozod a minőségüket, stílusukat, hatékonyságukat, hogy egy átfogó képet szerezz arról, hol állunk. 
 • Ezután a marketin csapattal közösen kidolgoztok egy SEO- és tartalom stratégiát. A stratégia alapján a linképítés irányát is meghatározod.
 • Minden változásról és projektről azonnali visszajelzést látsz majd az analitikákból, illetve lehetőséged van a tanácsadóinkkal is kommunikálni a tartalmakkal kapcsolatban, így az ötlettárad kifogyhatatlan lesz, és azt is azonnal fogod látni, hogy mi az, ami működik.
Ezek lesznek majd a konkrét feladataid:

A GRANTIS számára az ember a legnagyobb érték, ezért a célunk egy olyan munkahely megteremtése, ahol az eredmények elérésén túl szívesen jársz majd be dolgozni, és ahol otthon érzed magad. Mindenben támogatunk majd, ami a sikeres munkavégzésedhez szükséges, hiszen nem kisebb kincset bízunk rád, mint a marketingünk motorját.

Készen állsz rá, hogy megmutasd egy teljes piacnak az eredményeidet?

Akkor küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet a

karrier@grantis.hu

email címre, és ismerkedjünk meg személyesen!