Szarka Gábor

pénzügyi tanácsadó

Szarka Gábor vagyok, gazdasági szakember. Már több mint 6 éve a legnagyobb körültekintéssel segítem ügyfeleimet az álmaik megélésében. Igazán szeretem a munkám, amit egyben a hivatásomnak is mondhatok. Pénzügyi tervezéssel mutatom meg az embereknek, hogy vágyaikból, álmaikból hogyan teremtsenek valóságot. Mindig azt tartom szem előtt, hogy ügyfeleim mit, mikor szeretnének megvalósítani, és segítek nekik pontosan feltérképezni, majd megtervezni az odavezető utat. Egy dolog állandó, a változás, ezért én is folyamatos fejlődésre törekszem, hogy a lehető legjobban támogathassam a hozzám fordulók pénzügyeit.

Legfőbb célom

az emberek pénzügyi életében rendet tenni

Hobbi

horgászat, snowboard, sziklamászás, gitározás

Amire büszke vagyok

hogy pozitívan hathatok az emberek életére

Ami fontos nekem

figyelmes, egyenes, korrekt, etikus tanácsadás

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Pénzügyi tervezés
  • Megtakarítások
  • Egészségbiztosítás
  • Befektetés/vagyonkezelés

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.